You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
imageportofolio
ÁR-LA
Főoldal / Tevékenységi körök

Tevékenységi körök


Folyamatosan bővülő tevékenységi körünk és folyamatosan fejlődő gazdasági hátterünk lehetővé teszi a vállalásaink saját erőforrásból történő megvalósítását műszaki és gazdasági szempontból egyaránt.

Célunk a kezdetektől fogva a teljes kivitelezési folyamat ellátása, így ma már a kivitelezési lánc teljes technológiájával rendelkezünk, az ingatlanfejlesztésen, a kivitelezésen és az ehhez szükséges építőanyag gyártáson át az újrahasznosításig. A hazai viszonyok között páratlan gépparkunkkal képesek vagyunk nagytömegű és különleges, felületalakító földmunkák elvégzésére, bontási, útépítési, vízrendezési feladatok ellátására. Az elmúlt évtizedek során számtalan útépítési projekt igényes, sikeres kivitelezését tudhatjuk magunk mögött az eltérő burkolatú és réteg felépítésű útépítés, különböző funkcionalitású illetve nagyteherbírású térburkolatok, városi, településfejlesztési útépítési munkák során.
Az építőipar területén jártasak vagyunk ipari jellegű létesítmények szerkezetépítési, infrastruktúra kiépítési munkáiban.

Előretekintve kiemelt fontosságúnak tartjuk környezetünk védelmét, ezért a minőségbiztosítás és tudatos környezetgazdálkodás mellett részt veszünk kármentesítési és rekultivációs tevékenységek megvalósításában.
Sikeres működésünk záloga a tapasztalatainkra alapozva az egyszerű, letisztult valamint a modern technológiák ötvözése, tevékenységeink további célirányos bővítése hosszú távú gazdasági szemlélet mellett, a Megrendelői igények teljes körű kiszolgálásával.

 Főoldal