You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
imageportofolio
ÁR-LA
Főoldal / Földmű építés és bontás

Földmű építés és bontás


BONTÁS

Generál projektek, bővítési munkák alkalmával gyakran előfordul épületek, épületrészek, terepszint feletti és alatti műtárgyak, burkolatok bontása. Elvégezzük vasbeton, tégla, acélszerkezetek bontását, bontott anyagok kezelésével.
Környezetvédelem és anyaggazdálkodás együttes figyelembevételével a bontási feladatokat a lehetőségek szerint úgy végezzük, hogy a bontott agyagok elkülöníthetők legyenek.
Az elkülönítetten bontott anyagok, beton és aszfalt anyagú burkolatok, bontott vasbeton és tégla darálás, osztályozás után újra hasznosítható.

 

FOGHÍJTELEK, FŐLDKIEMELÉS

Nagy létszámú gépparkunkkal rutin feladatot jelent számunkra a foghíjtelekek földkiemelése. Több nagy teljesítményű láncos és hosszúgémes kotróinkkal, mélyásó szerelékeinkkel szállító eszközeinkkel nagy volumenű szervezett földkitermlést tudunk bármikor produkálni, a pontos szintek és ütemek tartása mellett. Mini kotrókkal, kompakt rakodókkal és kézi munkával pontosan szintre állított föld és ágyazati tükröket készítünk, laborvizsgálattal együtt. Építési törmelékek, a munkagödörben a földből kikerülő hulladékok és a szennyezett talajok elszállítása lerakása és kezelése is munkánk részét képzi.

Tekintse meg referenciáinkat e téren.

 

TEREPRENDEZÉS

Jelentős referenciákkal és több. mint két évtizednyi tapasztalattal rendelkezünk nagytömegű földmunkák önálló és generál kivitelezésében. A megvalósítás és organizáció során fő cél a műszaki tartalom elsőosztályú megvalósítása mellett a maximális költséghatékonyság. Ennek érdekében törekszünk a mozgatott anyagok súlypontjának minimális eredő elmozdítására, szelektív kezelésére.

Cégük a kivitelezéshez saját tulajdonban lévő gépparkból, a feladat típusához és volumenéhez igazítottan biztosítja a szükséges eszközöket. Beszállítandó anyagigény (murva, homokos kavics, töltőföld) esetén üzemeltetésünk alatt álló bányák, anyagnyerő helyek állnak rendelkezésre, melyek organizációs igény szerint tovább bővíthetők. Bedolgozási (anyagmozgatási) kapacitásunk eléri a 20 000 m3-t műszakonként, a szállítási távolság függvényében.

Városépítés során kivitelezzük felszín alatti létesítmények szokványos földkiemelési munkáit a feladat szerinti területen, mélységgel, organizációval de végzünk födém-, épület alóli, alaptestek közötti földmunkát a projekt jellegének megfelelően.
Kivitelezéseink alkalmával készítünk terepbe végzett bevágásokat, töltésépítéseket a kapcsolódó tükörszintek, rézsűk kialakításával, szükséges agyagmennyiség beszállításával, kiszoruló anyagmennyiség elhelyezésével.

A bedolgozás során geodéziai kitűzéssel, utólagos ellenőrző mérésekkel biztosítjuk a terv szerinti geometriát, talajmechanikai vizsgálatokkal, mérésekkel ellenőrizzük a földmű terv szerinti minőségét, igény szerint, nagy töltésvastagság esetén konszolidációs méréseket végzünk.

Vállalásaink során igény szerint elvégezzük a földművekhez kapcsolódó munkarészeket, vízrendezési feladatokat, nyílt árkos vagy zárt csatornás csapadékvíz elvezetést, átereszek műtárgyak elhelyezését, növénytelepítést, felületek gyepesítését.

Eddigi jelentősebb földmunkáinkat referencialistánk ismerteti.

 Főoldal

Kapcsolódó képek, referenciák

Tereprendezés

Több mint két évtizednyi tapasztalattal rendelkezünk földmunkák önálló és generál kivitelezésében.

Bontás

Generál projektek, bővítési munkák alkalmával gyakran előfordul épületek, épületrészek, terepszint feletti és alatti műtárgyak, burkolatok bontása.

Foghíjtelek

Főoldal